OM ØKONOMISK RÅD

Økonomisk Råd yder uvildig og uafhængig økonomisk rådgivning til privatpersoner og hjælper pressede familier med at få kontrol over økonomien. Med uvildig og uafhængig økonomisk rådgivning menes, at vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og ikke hvilket finansielt produkt, banken tjener flest penge på. Vi lever alene af vores honorarer og har ingen skjulte samarbejdsaftaler med banker eller andre finansielle institutter.

For at gøre det så nemt og overskueligt for dig som kunde har vi valgt at inddele vores ydelser i pakkeløsninger til en fast pris. Det betyder, at du vælger den pakkeløsning, som passer til dit behov. Kontakt os for en uforpligtende snak og en vurdering af, hvad det vil koste at løse dit problem.

Økonomisk Råd har tilladelse til at udøve virksomhed som finansiel rådgiver.

Økonomisk Råd er stiftet af Kenneth Hansen i juni 2013. Som ekspert på TV3-programmet Luksusfælden og med flere års erfaring som privatrådgiver i bankverdenen er han manden, som hurtigt skaber sig overblik over din økonomi. Han hjælper dig med at spare penge på dine lån, udfylde din forskudsopgørelse og slanke dit forbrug, og han forklarer, hvad du kan gøre for at få din eventuelt pressede økonomi på ret køl igen.

Joberfaring
Metronome Productions (2016 -), Ekspert på TV programmet Luksusfælden på TV3
Metronome (2013 – 2016), Økonomisk researcher, TV programmet Luksusfælden på TV3
Realkredit Danmark(2011 – 2012), Forretningsudviklingskonsulent
Danske Bank (2006 – 2011), Senior Privatrådgiver
BRFkredit (2005 – 2006), Sagsbehandler

Uddannelse
Copenhagen Business School (2009 – 2011), HD 2. del, Finansiel Rådgivning
Copenhagen Business School (2002 – 2005), HA, Almen